Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Kreator naboru blokuje dane kandydata w dwóch przypadkach: 

  1. gdy dane kandydata zostały już zweryfikowane przez komisję;
  2. gdy upłynęła data uzupełniania danych.

Po jego zablokowaniu, kandydat po kliknięciu uzupełnij dane na danym naborze, jest przekierowywany od razu do zakładki z podsumowaniem, bez możliwości edycji czegokolwiek. Dodatkowo u góry strony wyświetla się jeden z poniższych komunikatów  Również możliwość edycji danych osobowych, adresowych oraz WKU zostanie zablokowana i po wejściu na poszczególne zakładki, wyświetla się jeden z poniższych komunikatów.

Edycja danych osobowych, adresowych oraz WKU będzie dla kandydata ponownie dostępna po zakończeniu procesu rekrutacji.


Powiązane artykuły